Едноспален апартамент

Home / Едноспален апартамент

от 65,70 лв


Други стаи

Студио

Площ: 25 кв.м

Капацитет: до 2 гости

Цена от 65,70 лв

Двуспален апартамент

Площ: 25 кв.м

Капацитет: до 2 гости

Цена от 65,70 лв